Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfond sai uue nõukogu liikme

Pressiteade

09.01.2019

 

Jaanuaris lisandus Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi nõukokku Merle Viirmaa, kes on varasemalt üle 20 aasta töötanud meediavaldkonnas.

20-aastase juhi kogemusega Viirmaa on töötanud Ajakirjade Kirjastuse ja Õhtulehe tegevjuhina ning Ajakirjade Kirjastuse ja TV3 turundusjuhina.

Viirmaa sõnul viis töö meediavaldkonnas teda kokku mitmete heategevusorganisatsioonidega ning koostöö toonase Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ja TV3 vahel oli soe ja tulemuslik. Seepärast tundsingi rõõmu, kui nõukogu esimees Rainer Ratnik mulle liitumise ettepaneku tegi. Tean, et nõukogu senine tegevus on oluliselt parandanud beebide väljavaateid, perede heaolu ja haiglapersonali tingimusi,” ütles Viirmaa. See on tänuväärne töö ja vähetähtis pole ka, et minu poeg ja tütar on sündinud Pelgulinna Sünnitusmajas. Mul on põhjust olla tänulik,” lisas Viirmaa.

Viirmaa on fondi seitsmes nõukogu liige. Lisaks temale kuuluvad sinna Rainer Ratnik, Andres Sutt, Aleksander Tammert, Ivo Kallasmaa, Piret Veerus ja Eeva Kauba. Eri valdkonna inimestest koosnev nõukogu toetab oma teadmiste ja kogemustega fondi tegevjuhti.

 

 

Lisainfo:

Raili Friedemann

Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfond

Tegevjuht

raili@aitaalustadaelu.ee

53472412

www.aitaalustadaelu.ee