Kas soovid väljakutset, millega mõjutad päriselt ümbritsevat maailma, aitad kaasa tervete beebide sünnile ning annad sisulise panuse organisatsiooni näo ja käekäigu arengule? Kui jah, siis Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfond ootab Sind.

Otsime ERILIST JUHTI

kelle missiooniks on aidata alustada elu ning seista selle eest, et kõik Eestimaa lapsed saaksid sündida turvaliselt. Toetusfondi juhina on su peamine ülesanne Fond üles ehitada, edasi arendada ning ehitada koostöövõrgustikku. Tegu on väga erilise töökohaga, kus põimuvad võimalused ning vastutus. Sul on palju vabadust ise mõelda, leida, luua ja otsustada. Igapäevaste ülesannete hulka kuulub Fondi strateegia kujundamine koostöös Fondi nõukoguga, Fondi igapäevase tegevuse juhtimine, Fondi tuntuse suurendamine, projektide / kampaaniate / meediakajastuse korraldamine ja koordineerimine, sponsorsuhete arendamine ja hoidmine, vabatahtlikega koostööplatvormi loomine ja juhtimine, fundraisingu platvormi väljakujundamine ja juhtimine.Ootame Sind kui tunned, et Sul on olemas missioonitunne, Sul on särtsu ja karakterit teha tööd, mis on ülioluline kogu ühiskonnas ning Sa oled väga hea organiseerija ja turundaja. Sul peaks olema eelnevaid kogemusi projektijuhtimises ja turunduses, iseseisvat mõtlemis-, algatus-, analüüsi- ja juhtimisvõimet. Sa oskad ennast väljendada hästi nii suuliselt kui kirjalikult, oled julge ja aus ning väga hea suhtleja.

 

Pakume Sulle tähendusega tööd. Sind toetab ja abistab missioonitundega tugev nõukogu, sh. pika juhtimiskogemusega ACC coach Merle, Dalton PR agentuuri partnerid Ivo ja Madis ning paljud teised aktiivsed ning erinevaid erialasid esindavad professionaalid. Sul on võimalus realiseerida oma ideid – tegutseda loominguliselt ja proovida uudseid lahendusi. Me oleme väga paindlikud – kui sul on soov oma tööd korraldada osakoormusega, distantsilt või kuis iganes eriliselt, siis me ootame su visiooni avasüli.

 

Saada oma CV koos kaaskirjaga hiljemalt 27. novembriks aadressile: raili@aitaalustadaelu.ee. Kui sul on küsimusi, siis pöördu kirjaga julgesti samale meiliaadressile.