Brasiilias elav eestlane Martin Lazarev (s. 1977 Tartus) on õppinud Tartu kunstikoolis mööbli disaini, puidu restaureerimist ning klassikalist joonistamist. Fotokunsti on autor tudeerinud Tartu kunstikooli kursuste raames, peamiselt on teadmisi omandanud siiski omal käel, praktika käigus. Tööelu on viinud Lazarevi kokku mitmete erinevate disaini- ja reklaamiagentuuridega.
Aastast 2008 on autor elanud Brasiilias ning olnud vabakutseline graafiline disainer, illustraator ja fotograaf. Brasiilias on ta pälvinud tunnustust just erilise meisterlikkuse eest kohalike inimeste jäädvustamisel.
Fotokaamerata lahkub Lazarev kodust harva. “Kuna minu fotograafia sõltub sellest mida ma näen ja mis ette satub siis pean valmis olema alati ja sekundiga leidma valguse ja nurga ning pildistama. Mind võluvad detailid ja värvide puhtus ning huvitavad, koledad, ilusad, vanad ning erinevad inimesed. Nende silmavaade ning kaunid ja ka kentsakad poosid ja kokkusattumised. Seda kompaga paigutades ning õigel hetkel päästikule vajutades proovin tabada lihtsat ilu, mis vahel on võrratult suur…” räägib autor oma loomingust.
Kui teed annetuse, saadame sulle kingitusena sinu valitud pildi. Kogu annetussumma läheb Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondile ja sina saad pildiga rõõmustada sõpra, koostööpartnerit või iseennast.
♡♡♡