Sünnitusmajade Fondi kunstikampaaniasse “Kunst aitab alustada elu” maalide signeeritud reprode kategooriasse lisandus uus pilt – Epp Maria Kokamägi. “Ingel kuldmetsas”. 2021. Õli.

Epp Maria Kokamägi (sündinud 28. jaanuaril 1959 Tallinnas) on Eesti maalikunstnik, elab Sepamaa talus Tõstamaa lähistel Pärnumaal. 1983. aastal lõpetas ta Eesti Riikliku Kunstiinstituudi maalijana. Alates 1984. aastast kuulub ta Eesti Kunstnike Liitu. 2008. aastal avas omanimelise peregalerii Epp Maria Galerii, kus on pidevalt üleval nii Epp Maria kui teiste pereliikmete looming. Tema loomingulised tegevusalad on õlimaal, akvarell, raamatukujundus ning teatri- ja kinokujundus.

Epp Maria on meie kunstikampaanias osalemise kohta öelnud järgmist: “Meid on ju rahvana nii vähe, oleme pisike rahvakild nagu meie kohta öeldakse. Ja mis saab siis parem olla, kui oma tööga veidikenegi toetada, et Eestis sünniks rohkem lapsi heades tingimustes. Minu jaoks on alati olnud oluline, et oma kunstitöödega saan maailma paremaks muuta, kasvõi tolmukübeme võrra.”