Detsembri keskel alustas Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi juhina tööd Liine Jänes, kes vahetas välja eelmise tegevjuhi Raili Friedemanni. Uue eestvedajana on Liine seadnud hulgaliselt eesmärke, millega tõsta fondi tuntust ning leida juurde uusi koostööpartnereid ja toetajaid.

Liine Jänes on ülikoolis õppinud ajakirjandust ja kommunikatsiooni, psühholoogiat ning saanud ärijuhtimise magistrikraadi ettevõtluse ja tehnoloogia juhtimise erialalt. Liine on töötanud erinevates IT-firmades turunduse ning projektijuhtimise ametikohtadel ning üle 10 aasta koostanud ja toimetanud raamatuid kirjastuses SE&JS. Viimati oli Liine Rahva Raamatu turundusjuht.

Sünnitusmajade Fondi uus juht on pannud eesmärgiks Fondi tegemiste fookuses hoida nii sünnitusosakondade patsiente kui ka personali: “Kõik meie kampaaniad ja tegevused peavad olema kannustatud sellest, et toetada meie osakondade personali ning varustada osakonnad parima võimaliku tehnikaga ja pakkuda personalile väga vajalikke koolitusi. Vähem tähtis pole ka oma personali tuju üleval hoida. Selliselt suudame oma patsientidele kõige paremini parimat teenust pakkuda,” sõnas Jänes. “Selle jaoks on kahtlemata oluline tõsta Fondi tuntust ja leida annetajaid, kes aitaksid neid eesmärke täita,” lisas Jänes.

Jänese sõnul on endiselt üks põhilistest eesmärkidest otsida juurde uusi püsiannetajaid nii eraisikute kui ka ettevõttete näol. “Otsime pidevalt uusi koostööpartnereid, kes annetaks oma toote müügilt sünnitusmajadele või toetaksid meid oma toodetega.”

Lisainfo:
Liine Jänes
liine@aitaalustadaelu.ee
+372 511 0003
www.aitaalustadaelu.ee