Sünnitusmajade Fond toetas Narva Haiglat

22. mail andsime Sünnitusmajade Fondi poolt üle sümboolse tšeki Narva Haigla sünnitusosakonnale KTG-aparaadi (lootejälgimismonitori) ostuks.
Meie fondi patroon proua Sirje Karis pidas südamliku kõne ja vaatas suure huviga Haigla sünnitusosakonna edenemisi. Aitäh Janar Saviirile ja Aitan Eestit MTÜ-le, kes on korduvalt õla alla pannud sünnitusmajadele meditsiinitarvikute ostu puhul. Loodan, et Sünnitusmajade Fondi tegevus aitab alustada elu!

Sündmusest võttis osa ka Narva linnapea Katri Raik, kes rääkis linna ja haigla koostööst ning sellest, et kahjuks sünnib Narvas järjest vähem lapsi. Seesama mure kummitab meid terves Eestis. Muuseas, Narva Haigla kompleksi pärl on vana ajalooline haiglahoone. Kuid see kõik vajab uuendamist ja juurdeehitust.

Soovime Sünnitusmajade Fondi poolt edu Narva Haigla juhtkonnale eesotsas dr Ago Kõrgveega ja sünnitusosakonna juhatajale dr Oksana Pastuhhovale koos tema tiimiga. 

Pildil vasakult: Dr Oksana Pastuhhova, Narva Haigla sünnitusosakonna arstid, proua Sirje Karis, Narva haigla juhatuse esimees Dr Ago Kõrgvee, ämmaemandusjuht Irena Bartels, Sünnitusmajade Fondi juht Laine Randjärv, Narva linnapea Katri Raik ja MTÜ Aitan Eestit juhatuse liige Janar Saviir.